Rekisteröityminen Ajoneuvoni.fi -palveluun

Rekisteröidy Ajoneuvoni.fi -palveluun maksutta osoitteessa client.ajoneuvoni.fi/register

Rekisteröityminen on maksutonta. Kun lisäät ajoneuvon, järjestelmä ohjaa sinut maksusivulle, johon voit joko syöttää alennuskoodisi, voucherin tai siirtyä maksamaan ajoneuvokohtaisen vuosilisenssin.

rekisteroidy-ajoneuvoni.fi-palveluun Rekisteröidy

Kirjautuminen Ajoneuvoni.fi -palveluun

Järjestelmään kirjaudutaan ensimmäistä kertaa käyttäen osoitetta client.ajoneuvoni.fi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset luomaan ilmaiset tunnukset järjestelmän käyttöä varten.

Kirjautumisen jälkeen voit syöttää järjestelmään ensimmäisen ajoneuvosi. Kun olet syöttänyt ajoneuvosi tiedot, ohjaa järjestelmä sinut maksusivulle. Jos käytät jonkin palveluntarjoajan sinulle antamaa voucheria, voit kirjata sen tiedot maksusivulle ja pääset lunastamaan oikeuden ilmaiseen lisenssiisi.

Ajoneuvoni System käyttää maksujen välitysjärjestelmänä kansainvälisesti laajasti käytössä olevaa Stripea, jota hyödyntävät myös useat muut Suomessa toimijat palveluntarjoajat, kuten Sanoma. Lisätietoa Stripesta löydät osoitteesta https://stripe.com/en-fi. Maksamisen jälkeen kaikki järjestelmän toiminnallisuudet ovat suoraan käytössäsi aina lisenssikauden ajan. Normaali lisenssikausi on 12 kuukautta, mutta tämän lisäksi vouchereiden kautta saatavat etuudet voivat vaikuttaa lisenssikauden kestoon. Kulloisenkin lisenssin voimassaolon löydät aina ajoneuvon tiedoista.

Lisää ajoneuvosi tiedot Ajoneuvoni.fi -palveluun

Kirjautumisen jälkeen voit syöttää järjestelmään ensimmäisen ajoneuvosi. Kun olet syöttänyt ajoneuvosi tiedot, ohjaa järjestelmä sinut maksusivulle. Maksusivulla pystyt lisäämään mahdollisen huoltoliikkeestäsi saaman voucherin tiedot tai alennuskoodin. 

 

Rekisteröidessäsi ajoneuvoa, tässä esimerkissä autoa, on tärkeää huomioida muutama seikka:

1. Ajoneuvon valmistenumero löytyy ajoneuvon rekisteriotteesta, kentästä E. Sieltä löydät sen helpoiten! Tiedot löytyvät toki myös ajoneuvon tiedoista TrafiComin palvelussa
2. Ajoneuvoa luotaessa syntyy kullekin ajoneuvolle tunnistenumero. Tätä tunnistenumeroa voidaan käyttää ajoneuvon huoltoja kirjatessa. Tunnistenumero on siis tärkeä silloin, kun joku muu kuin omistaja tekee ajoneuvoon liittyviä toimenpiteitä.

kayttoliittyma-614x1024 Rekisteröidy

 Turvallinen maksutapa:

Ajoneuvoni System käyttää maksujen välitysjärjestelmänä kansainvälisesti laajasti käytössä olevaa Stripea, jota hyödyntävät myös useat muut Suomessa toimivat palveluntarjoajat, kuten Sanoma. Lisätietoa Stripesta löydät osoitteesta https://stripe.com/en-fi. Maksamisen jälkeen kaikki järjestelmän toiminnallisuudet ovat suoraan käytössäsi aina lisenssikauden ajan. Normaali lisenssikausi on 12 kuukautta, mutta tämän lisäksi vouchereiden kautta saatavat etuudet voivat vaikuttaa lisenssikauden kestoon. Kulloisenkin lisenssin voimassaolon löydät aina ajoneuvon tiedoista.

Onko sinulla tarjouskuponki?

Tarjouskupongin voit käyttää ajoneuvoa rekisteröitäessä tai lisenssikauden vaihtuessa. Tarjouskuponki syötetään maksamissivulla sille merkittyyn kohtaan.

Tämän lisäksi järjestelmä hyödyntää vouchereita. Voucherit ovat palvelukuponkeja ja ne voidaan aktivoida huoltoliikkeiden kautta. Tällöin huoltoliike on ostanut kuponkeja ja voi hyödyntää niitä omien asiakkaidensa ajoneuvojen tietojen ylläpitoon.