Vuosien varrella olen kerännyt autostani kaikki huoltolaskut talteen, että olen voinut pysyä perässä siinä, mitä autolleni on milloinkin tehty. Olen vain huomannut ongelmaksi, että kuitteja ei koskaan tahdo löytyä silloin kun tarvitsen niitä. Jatkona niitä on tullut alettua skannaamaan, mutta noin kaksi kertaa vuodessa tulevien laskujen skannaaminen aina samaan paikkaan omalla tietokoneella ei sekään tunnu toimivan. Tietokoneet vaihtuu ja muisti puolen vuoden takaa edellisestä tallennnuskansiosta ei vain jää muistiin talteen.

Auto on välttämätön hyödyke ja sen joutuu vaihtamaan sopivin aikavälein. Myyntihetkellä tulee aina paljon kysymyksiä siitä, mitä auton kanssa on huollettu ja milloin. Vuosikaudet olen odottanut palvelua, johon saa kaiken talteen ja voi esitellä seuraavalle potentiaaliselle auton omistajalle, että mitä autolle on oikeasti tehty.

Tästä vielä lisähyötynä kaikki muistutukset tulevista toimenpiteistä ja huoltotarpeista samaan hintaan on isoa plussaa päälle. Lisäksi pystyn ottamaan autosta kuvia ja laittamaan niitä huoltamolle tiedoksi ja pyytää korjausarvioita jo etukäteen. Tämä on helpottanut huoltamolla käyntiä merkittävästi, kun en aina osaa puhelimessa kertoa täsmällistä ongelmaa etukäteen.

Tällaista palvelua on odotettu jo pitkän aikaa ja olen ihmetellyt, että kukaan ei ole keksinyt sitä aiemmin. Voin lämpimästi suositella Ajoneuvoni.fi palvelua kaikille autonomistajille. Itsekin seuraavaa käytettävää autoa ostettaessa toivon, että edellinen omistaja on laittanut tiedot tänne talteen ja voin vain jatkaa niiden täyttämistä seuraavilla huolloilla.


Rekisteröidy mukaan!