Hei KoneAgriassa vieraillut tyyppi, kiva kun tavattiin!

Sivulta löydät tietoa Ajoneuvoni-järjestelmän messutarjouksesta sekä vinkkejä järjestelmän käyttöön! Sivun ohjeilla lunastat helposti 50 % alennuksen ensimmäisestä vuodesta, jolloin pääset mukaan alle 10 eurolla! Vuoden lisenssin hinta ilman alennusta on 19.90 €/ vuosi, sis. ALV. Vuosilisenssi on ajoneuvo-/laitekohtainen. Meidät löysit KoneAgriasta osastolta E300, kiitos kaikille mahtaville messututtavuuksille!

Messutarjouksen voit hyödyntää 30.11.2023 asti!

Järjestelmän käyttöönottaminen on helppoa! riittää kun tutustut ohjeisiin sivuilla https://ajoneuvoni.fi/rekisteroidy/ ja rekisteröidyt mukaan. Voit tutustua palveluun ensin ja sen jälkeen syöttää oman ajoneuvosi tai koneesi ohjeissa näkyvällä tavalla, jonka jälkeen pääset syöttämään messukoodin KONE2023. Koodi toimii kaikille syöttämillesi laitteille! Jos haluat hyödyntää Ajoneuvoni -järjestelmää tehokkaasti yrityskäytössä, muistathan kirjautua yrityskäyttäjänä! Yrityskäyttäjät voivat nimetä itsensä lisäksi koneisiin käyttäjiä, jotka pystyvät tekemään ajoneuvokohtaisia merkintöjä myös yrityksen ajoneuvoihin, omistajuuden säilyessä yrityksen pääkäyttäjällä.

Koneiden ja ajoneuvojen luovutus eteenpäin onnistuu näppärästi järjestelmän luovutuspainikkeen kautta. Yksilöllinen koodi liittyy aina ajoneuvotunnisteeseen ja sitä kautta ajoneuvot sekä niiden huoltohistoria siirtyy kätevästi seuraavalle omistajalle. Omia ajoneuvojasi ja koneitasi voit ylläpitää visuaalisen päänäkymän (kuva 1) kautta. Kuvassa 2 on ajoneuvokohtainen listaus, jossa näet ajoneuvojen ja koneiden päätiedot selkeästi listattuna.

kaappaus-2-1024x502 Messut

Kuva 1. Etusivun näkymä

kaappaus-3-1024x528 Messut

Kuva 2.  Listaus ajoneuvoista ja niiden perustiedoista

Syöttämisen jälkeen näet koneet selkeästi omina kuvakkeinaan ja pääset ajoneuvokohtaisesti käyttämään niitä alla olevan kuvan mukaisesti. Ajoneuvojen käsittely yksittäin helpottaa paitsi huoltotietojen syöttämistä, myös ajoneuvojen hallintaa, oli hallussasi vaikka sitten yli kymmenen ajoneuvoa tai laitetta. Jokaiseen huoltomerkintään voit lisätä myös kuvan.

Jäikö joku asia vielä epäselväksi? Ole yhteydessä ja me autamme!

Marko Toivola, myynti, 044 333 7010 (marko.toivola(at)ajoneuvoni.fi)
Seppo Kervinen, myynti, 044 333 7000 (seppo.kervinen(at)ajoneuvoni.fi)
Jukka Raitanen, hallinto, 050 571 2340 (jukka.raitanen(at)ajoneuvoni.fi)